– Allt från barn- och ungdomsidrott till idrott på elitnivå

Sverige – Irland, en besvikelse

Besvikelsen är stor efter gårdagen – och inte för att Sverige mot Irland slutade lika, utan för att Sverige spelade 1687196-sverige-moldavienfruktansvärt dåligt. Det är nog många som tappat hoppet nu inför att över huvud taget ha minsta chans att klara sig genom gruppspelet och ta sig vidare i EM. Nästa match går av stapeln på fredag då Sverige spelar mot Italien, vågar man ens hoppas på en vinst?

Spela på matchen

Många väljer att spela på Euro 2016 och om även du planerar att göra det till den nästa matchen – Sverige mot Italien på fredag – är det mycket att ha i åtanke. Oddsen för att Sverige vinner är ganska låga, med tanke på hur Italien dominerade matchen som de spelade igår. Samtidigt kan det hända att svenskarna får det motstånd som krävs för att ge allt. I matchen mot Irland var känslan att de var både nervösa och obekväma på planen, ingenting gick rätt. Kanske kommer Hamrén till matchen mot Italien att lyssna på det svenska folket och låta exempelvis Guidetti spela från start, eftersom han kommer med en stor dos energi. En annan idé kan vara att bänka Kim Källström eftersom han gjorde tvärtom: gav ingenting.

I en undersökning som gjorts på Sportbladets läsare menar man på att Lewicki, Larsson och Berg ska ut och Ekdal, Durmaz och Guidetti ska in. Än vet vi inte om läsarna får som de vill men självklart finns hoppet – någonting drastiskt måste ju verkligen göras.

Hoppet till Zlatan

Zlatan då? När man är en så stor spelare som Zlatan är behövs det ett bra tryck för att göra en bra match. Förväntningarna kommer att öka ännu mer på honom inför matchen på Italien och vi får helt enkelt hoppas att han kan leva upp till dessa. Det hoppas i alla fall vi!

Scroll to top