– Allt från barn- och ungdomsidrott till idrott på elitnivå

Matkassar löser tidsbrist!

Att vara förälder är inte det lättaste, det vet de flesta. Skjuts till barnens träningar och aktiviteter tar mer tid än väntat och att hinna handla blir ett minne blott. Själva måltiderna kan också bli påverkade eftersom du kanske hellre slänger ihop något onyttigt eller köper hämtmat. En matkasse löser problemet!

Det är viktigt att dina barn får i sig näringsrik mat med en varierad kost. En förplanerad vecka gör att du kan beställa hem en bra och varierad matkasse och få exakt rätt portioner och varierad kost varje dag. Måltiderna blir roligare och kassen har dessutom färdiga recept redo att tillagas.

Hungriga barn kräver bra mat

Barn som tränar ofta och mycket och som dessutom växer, behöver ordentligt med näring. Utöver den infon är det också bra att veta att barn inte sällan är ganska kräsna. De äter inte vad som helst när som helst. Samtidigt ska du givetvis undvika att erbjuda dem snabbmat eller snacks som ligger i skåpen. Många dietister och kunniga menar att det inte är bra att ha onyttig mat hemma liggandes eftersom det är lätt hänt att man väljer det framför annan mat. Särskilt när man är rejält hungrig.

Hungriga barn och hämta/lämna

Hungriga barn i kombination med tidsbrist på grund av hämtning och lämning till träningen, till skola eller till kompisar, gör att du kanske ibland står handfallen i köket utan att veta vad du ska hitta på för att överraska. Med matkassen som levereras direkt hem till dörren slipper du kånka på kassar från affären, stå i timmar och välja livsmedel och titta på klockan samtidigt. Du hittar massor av uppfinningsrika leverantörer med olika tema-kassar med olika innehåll.

Scroll to top